Математико ти вече не си трудна

Начало

През последният месец от участието си в клуб „Компютърко”, малките първокласници показаха какво са научили. Направиха състезание  по Български език и по математика, на което състезание показаха уменията си с букви от клавиатурата да пишат правилно думи, с цифри да записват отговора на задача, показваща се за все по- кратко време. На изявата на клуба, децата показаха свои рисунки в електронен вид, разказаха на своите другари за най-важните части на компютъра. Накрай  изпяха песен за компютъра, с която припомниха на всички, че по-важни от компютъра са семейството и приятелите. Победителите от състезанието получиха грамоти за добро представяне.

На 14.06.2014г. се проведе втора представителна изява на театрално студио "Приказно вълшебство". Децата показаха пред родители и гости създадените от тях творби-оформени с текст и илюстрации книжки с приказки. А в папките "Приказно вълшебство", събраните различни по вид приказки и илюстрации към някои от тях. Участниците се представиха с отлична драматизация на приказките "Лисица и щъркел" и "Добрите стопани".

На 22.03.2014г. се проведе първата представителна изява, в която учениците от театрално студио „Приказно вълшебство” участваха с драматизации на приказки. Първата е нов вариант на приказката „Червената шапчица”, втората приказка е „Дядо и внуче”, а третата „Най-скъпоценния плод”. Родителите с радост проследиха старателното представяне на децата.

Клуб 'Чик - Чирик'

Учениците от клуб,,Чик-чирик” се представиха с драматизация и стихотворения на тема „Да бъдем внимателни на пътя”. Изпълниха три от изучените песни: ”Пътни знаци”, „Регулировчик”, и „ И пак е лято”.

На 29.03.2013г. учениците от клуб „Чик – чирик”при СОУ „ Васил Левски”, гр.Опака проведоха своята първа представителна изява по проект „Успех”.
Гостите на тържеството чуха песните изпълнени от клуба - „България”, „Синьото гориво” и „ Песен за огъня”.
Тържеството завърши с много усмивки и танц „Детство мое”.

Връзки

Документи

Бюджет

За контакти