Ноември - месец на чуждите езици

Начало

Декември

Януари

Март

Април

Май

Месец на чуждите езици в СУ „В. Левски“- град Опака
Месец  ноември в СУ „В. Левски“- град Опака е месец на чуждите езици. Месецът бе открит с  Хелоуинско парти. Събитието бе организирано от седмокласниците в СУ  “В.  Левски” на 31.10.2017г. В партито взеха участие ученици от V  и VI клас. Малките хелоуинчета се представиха с чудесните си костюми и маски. Бяха обявени следните конкурси:  конкурс за по-по–най хелоуински костюм;  конкурс за най-страшна маска и конкурс  за най-сладко тиквено изкушение.  Призовите места спечелиха:  Зюхал Синаева, Гюркан Седат и Нелин Мюсретинова. Докато журито определяше победителите, за участниците в партито имаше подготвена викторина с награди.
Към края на партито бяха избрани Мис и Мистър Хелоуин. За Мис Хелоуин беше избрана Зюхал Синаева, а за Мистър Хелоуин - Вурджан Васви. Участниците се забавляваха и последният  танц беше за победителите.
Учениците от 9, 10 ,11 и 12 клас изработиха проекти, брошури  и презентации в часовете по английски  и  руски език на теми: „Тийнейджърската мода  днес”, „Невероятните хотели в света”, „Моята перфектна ваканция“,   „Россия - культура и традиции“. В голямото междучасие звучаха   „Песни на народите”  по училищната радиоуредба.
Месецът на чуждите езици бе закрит с радиопредаване, посветено на руски и английски поети, подготвено и представено  от школа „Приятели на книгата“ по проект „Твоят час“.

На 28.11.2013 година в СОУ „Васил Левски”- град Опака, учениците от гимназиален етап  закриха  Месеца на чуждите езици със следобедно парти „На чаша руски чай и английски пай”.  Гостите - най-изявени ученици от всеки клас, и техните учители се впечатлиха от презентациите за екстремните спортове и американските музикални награди-2013 година на английски език, пътешествието из Русия и уникалните руски сувенири –матрьошка и самовар. Най-активните участници  бяха удостоени с грамота от Директора на училището.
Празникът завърши с чудесни изпълнения на руски песни.

 

Happy Halloween!

Учениците от СОУ „В. Левски”, град Опака отпразнуваха Хелоуин на следобедно парти. Партито беше открито с презентация на английски език, представена от осмокласничката Ивана Драгомирова. Петокласниците и шестокласниците се готвиха дълго за празника и на дефиле представиха своите костюми.
Бяха организирани следните конкурси: за най-страшен, ефектен и най-хелоуински костюм; за по, по, най-страшна маска и за най-сладка и вкусна тиква. Компетентното жури определи призьорите в трите конкурса, които получиха награди и грамоти. Към публиката имаше подготвени въпроси за празника. Накрая бяха избрани Мис и Мистър Хелоуин, на които бяха връчени ленти и грамоти.
Партито завърши с много танци и емоции.

План за месеца на чуждите езици - ноември 2013г.

През месеца на чуждите езици в СОУ "Васил Левски" град Опака на учениците от V клас бе организирано Хелоунско парти. В партито като домакини се включиха учениците от клуб "Пътешественик" - украса, клип за празника, любопитни факти, конкурси, викторина. Петокласниците дефилираха под звуците на музика и журито избираше призьорите според обявените конкурси - за най-оригинален и ефектен хелоунски костюм и за най-по-по-най-страшна маска. Всички се забавляваха, веселиха и похапнаха от сладките и печената тиква с канела, приготвени от техните майки и баби. Хелоуинското парти завърши с избирането на Мис и Мистър Хелоуин.

Връзки

Документи

Бюджет

За контакти