Ноември - месец на чуждите езици

Начало

Декември

Януари

Март

Април

Май

На 28.11.2013 година в СОУ „Васил Левски”- град Опака, учениците от гимназиален етап  закриха  Месеца на чуждите езици със следобедно парти „На чаша руски чай и английски пай”.  Гостите - най-изявени ученици от всеки клас, и техните учители се впечатлиха от презентациите за екстремните спортове и американските музикални награди-2013 година на английски език, пътешествието из Русия и уникалните руски сувенири –матрьошка и самовар. Най-активните участници  бяха удостоени с грамота от Директора на училището.
Празникът завърши с чудесни изпълнения на руски песни.

 

Happy Halloween!

Учениците от СОУ „В. Левски”, град Опака отпразнуваха Хелоуин на следобедно парти. Партито беше открито с презентация на английски език, представена от осмокласничката Ивана Драгомирова. Петокласниците и шестокласниците се готвиха дълго за празника и на дефиле представиха своите костюми.
Бяха организирани следните конкурси: за най-страшен, ефектен и най-хелоуински костюм; за по, по, най-страшна маска и за най-сладка и вкусна тиква. Компетентното жури определи призьорите в трите конкурса, които получиха награди и грамоти. Към публиката имаше подготвени въпроси за празника. Накрая бяха избрани Мис и Мистър Хелоуин, на които бяха връчени ленти и грамоти.
Партито завърши с много танци и емоции.

План за месеца на чуждите езици - ноември 2013г.

През месеца на чуждите езици в СОУ "Васил Левски" град Опака на учениците от V клас бе организирано Хелоунско парти. В партито като домакини се включиха учениците от клуб "Пътешественик" - украса, клип за празника, любопитни факти, конкурси, викторина. Петокласниците дефилираха под звуците на музика и журито избираше призьорите според обявените конкурси - за най-оригинален и ефектен хелоунски костюм и за най-по-по-най-страшна маска. Всички се забавляваха, веселиха и похапнаха от сладките и печената тиква с канела, приготвени от техните майки и баби. Хелоуинското парти завърши с избирането на Мис и Мистър Хелоуин.

Връзки

Документи

Бюджет

За контакти