Екскурзии

Начало

Обяви и съобщения

История

Колектив

Прием

Мероприятия

Месеци

Вестникът

Спортни успехи

Проекти

Летен отдих на море

От 25.06. до 29.06.2017г. учениците на СУ "В. Левски" град Опака летувахме в град Китен. Плажувахме в залива Атлиман и се разхлаждахме в Черно море. Проведохме екскурзия до град Созопол и разгледахме стария град. На отпътуване разгледахме и замъкът в Равадиново, останахме очаровани от архитектурата и красотата. Върнахме се в Опака отпочинали и заредени с прекрасни емоции.

На 26.04.2014г. ръководителите на клубовете „Детски свят”, „Славейче”, „Приказно вълшебство”  и „Сръчко” от СОУ „Васил Левски” гр.Опака, реализираха заложената екскурзия по проект „Успех” до АТК „Етър”- Габрово. Разгледаха къщи със занаятчийски работилници, единствената в България колекция от технически съоръжения, задвижвани от вода - валявици, воденици, тепавица, точило. Пред очите им се разкри изкуството на сръчен майстор грънчар, който извая вазичка, чинийка и саксия.
В град Габрово посетиха Интерактивен музей на индустрията, първият на Балканите. Виртуален водещ върна времето назад и поведе децата през вековете. Бумът на военната промишленост е отбелязан със специална инсталация „Дупка в стената”. Дупката е направена от истинска  „бомба”, а през нея се вижда съседната църква.Чрез интерактивни дисплеи станаха главни герои във визуализирана шега. Разходката в музея завърши с прожекция на филм.
Денят премина неусетно, изпълнен с усмивки и много емоции.

Екскурзия по поречието на река Русенски Лом
на клуб „Млад Еколог”

Екскурзия до гр. Трявна
на клубовете: „АРТ-Успех”, „Мозайки”, „Херодот” и „Училищен сървайвър"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Документи

Бюджет

За контакти